facebook

“Кошмарний снігопад завалить цю область України, мороз у -15 градусів і дощ пруть туди”: чи буде такий холод всю зиму?

Україна потерпає через снігопади і холод. Синоптики розказали, чого чекати від погоди вже у найближчі дні. Ескперти радять відмовитися українцям від непотрібних прогулянок і поїздок.

Як інформує “Кореспондент”, у четвер, 30 листопада, у більшості областей України без опадів, проте вночі в північно-східних областях пройде невеликий сніг, удень на Закарпатті й Прикарпатті помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця.

На дорогах західних, північних, більшості центральних і Харківської областей ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу (у західних областях 6-11° морозу), у південно-східній частині країни близько 0°; удень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни 1-6° тепла; у Криму вночі 1-6° тепла, удень 4-9°.

У Києві 30 листопада вночі місцями невеликий сніг, удень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, удень близько 0°.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У п’ятницю, 1 грудня, в Україні часом сніг, мокрий сніг, на Закарпатті та Прикарпатті сильні опади (у Карпатах сильний сніг), подекуди налипання мокрого снігу, ожеледиця, удень у центральних і східних областях дощ.

Температура в північних і західних областях уночі 3-8° морозу, удень 0-5° морозу, у центральних і східних областях уночі близько 0°, удень 2-7° тепла (у східних областях до 10°). У південній частині місцями невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, удень 8-13°, у Криму до 17° тепла. Вітер західний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. На дорогах більшої частини країни, крім півдня та сходу, місцями ожеледиця.

У Києві 1 грудня вночі сніг; удень мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця; на дорогах ожеледиця. Вітер західний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, удень 0-2° морозу.

Раніше синоптики попереджали, що у грудні можливе падіння температура подекуди до мінус п’ятнадцяти градусів морозу. Проте вони будуть короткочасними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...