facebook

Два роки у полоні без надії на обмін: дівчина воїна Сергія Макєєва благає про допомогу

Тепер на нього збираються висунути неймовірно тяжкий вирок — 29 років ув’язнення в колонії суворого режиму.

Доля привела Сергія в полон вже понад півтора року тому, 12 квітня 2022 року, внаслідок бойових дій на заводі імені Ілліча у Маріуполі.

Сергій Макєєв, старший матрос морської бригади Збройних Сил України, разом із товаришами опинився в полоні у російських оккупантів. І тепер на нього можливо висунути неймовірно важкий вирок 29 років ув’язнення в колонії суворого режиму.

Олена неодноразово зверталася по допомогу до різних організацій, намагаючись донести голос про страшну ситуацію Сергія до широкої публіки. Але, незважаючи на хвилювання та спроби знайти шлях до звільнення, він так і залишається у полоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли Сергій потрапив у полон 12 квітня, 16 квітня написали листа Ірині Верещук, завдяки їй Сергій був вперше внесений до списку на обмін. Сергій був внесений до списків на обмін неодноразово, але його так і не обміняли!, — написала дівчина під відео.
Вона не залишає спроб повернути Сергія додому, і у своєму відео показала, в якому стані зараз молода людина після майже двох років перебування в полоні— змучений, худий і ослаблений.

Ця історія стала не лише символом важких випробувань, через які проходять багато українських сімей, а й закликом до допомоги та підтримки тих, хто все ще залишається в полоні, чекає на своє повернення додому.

Олена продовжує закликати до дій, сподіваючись, що їхній голос почують і звільнять Сергія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...