facebook

На війні загинули Володимир Іваник та Василь Гавриляк з Прикарпаття

Воїни загинули, мужньо захищаючи Батьківщину в боротьбі з російськими окупантами.

Про загибель військового Володимира Іваника повідомила Заболотівська територіальна громада, інформують “Вікна”.

Іваник Володимир Євгенович народився 1985 року, жив у селі Тростянець Коломийського району.

Загинув 3 грудня 2023 року під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника України стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті кожного з нас, усіх, хто знав його, любив і шанував. Герої не вмирають! Вічна пам’ять і слава Герою!”, — йдеться у співчутті.

Про загибель 20-річного воїна Василя Гавриляка повідомила Кутська селищна рада.

Василь Іванович Гавриляк народився 10 січня 2003 року, жив у селі Розтоки Косівського району. На війні служив стрільцем-снайпером.

11 грудня 2023 року біля Бахмута на Донеччині внаслідок наступально-штурмових дій противника, в ході оборонного бою, отримавши поранення несумісні з життям, Василь Гавриляк загинув.

Зустріч полеглого воїна відбудеться сьогодні, 15 грудня, о 10:00 у Косові на майдані Незалежності. Після панахиди, траурний кортеж з тілом Захисника вирушить до рідної домівки в село Розтоки.

“Герой служив правдою та волею за нашу Україну, за незалежність, за спокій та майбутнє кожного українця. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для близьких Героя. Глибокі співчуття рідним Василя! Висловлюємо слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України. Нехай душа полеглого знайде вічний спокій! Вічна пам’ять та слава Герою!”, — йдеться у співчутті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...