facebook

У Львові “жорстко” затримали чоловіка – у поліції розповіли, що насправді сталося (відео)

У Львові представники ТЦК та поліцейські нібито жорстко затримали чоловіка.

У Мережі поширили відео, як у Львові нібито жорстко затримали чоловіка. Користувачі соцмереж одразу заявили, що це мобілізація, а чоловіки у військовій формі – працівники ТЦК. У поліції заявили, що затриманий міг зашкодити собі та іншим і розповіли, що насправді сталося.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції у Facebook.

Play Video
Так, 16 грудня, у соцмережах поширили відео, де у Львові чоловіка нібито “скрутила” поліція та військові. Інцидент стався в одному з супермаркеті на вулиці Шпитальній.

У поліції пояснили, що до правоохоронців звернувся чоловік у військовій формі та повідомив, що інший чоловік, що проживає у готелі на вулиці Котлярській, поводився агресивно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами свідків, він ображав адміністратора готелю, пошкодив стіни номера, нецензурно лаявся і, ймовірно, був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка вивели на вулицю й намагалися вгамувати, але конфлікт продовжувався.

“Вже у присутності патрульних чоловік продовжував поводитися неадекватно, ображав присутніх, міг зашкодити собі та іншим особам. Тому, згідно ЗУ “Про Національну поліцію”, патрульні прийняли рішення застосувати фізичну силу для затримання порушника. Затриманого чоловіка доставили до управління поліції та викликали бригаду швидкої для надання йому допомоги”, – прокоментували поліцейські інцидент.

Також було встановлено особу затриманого – він виявився солдатом однієї із військових частин.

У поліції також наголосили, що військовослужбовці, що допомагали екіпажу поліції, ніякого відношення до ТЦК не мають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...