facebook

“Ця війна надовго. Вона може тривати роками”, — командир “Азова” Денис Прокопенко

Командир бригади Національної гвардії “Азов” підполковник Денис Прокопенко (“Редіс”) вважає, що війна в Україні буде тривати довго, тому він закликав усіх, хто не залучений до служби в Силах оборони, зробити свідомий вибір і поповнити ряди військових.

Про це Денис Прокопенко написав на своїй сторінці у Facebook.

“На жаль, чимало людей в Україні та за кордоном досі відмовляються сприймати безжальну реальність такою, якою вона є. Дехто намагається запевнити себе, що все от-от закінчиться саме по собі. Хтось навпаки — кам’яніє від однієї думки, що мир в Україні може настати ледь не через десятиліття. Окремо підливають масла у вогонь російські інформаційно-психологічні атаки, спрямовані на деморалізацію українського суспільства: мовляв, Україна не витримає тривалого марафону, армія та волонтери втомляться та зламаються”, — йдеться в дописі.

За словами командира “Азова”, найкращі ліки проти зневіри, паніки або апатії, викликаних роздумами про часові рамки цієї війни — активна залученість в історичні процеси, які відбуваються тут і зараз.

“Ми не знаємо точного дня, місяця чи року, коли ми переможемо і зможемо повернутись до наших родин. Але ми впевнені у тому, що скільки б не тривала війна, поруч із нами надійні побратими, в наших серцях любов до Батьківщини, а в руках — зброя. І все це не дозволить нам відступити: ані сьогодні, ані через рік або десять років”, — акцентував Денис Прокопенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, ті, хто досі не залучені на службі в Силах оборони України, мають зробити свідомий вибір: взяти до рук зброю, поповнивши ряди військових, або стати для армії надійним тилом, який працює на підтримку обороноздатності країни.

“Ця війна надовго. Вона може тривати роками. Від нас залежить, що саме ми робимо щодня, аби наблизити нашу перемогу”, — переконаний командир.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...