facebook

Кінець війни в Україні: забрати встигнуть багатьох, але це дасть сильний результат – як скоро

Що каже астролог

Що кажуть астрологи щодо закінчення війни
В Україну майже два роки тому вторглася росія з бойовими діями. Українці з нетерпінням чекають на свою перемогу і прислухаються до прогнозів не лише експертів, а й до прогнозів екстрасенсів та ясновидців. І ось черговий актуальний прогноз з’явився на сайті УНІАН.

Астролог Яна Тимощук розповіла, що ми побачимо перші дзвіночки нашої перемоги вже найближчим часом. За її словами, Україна має силу та енергію збереження територій. Саме це означає, що попри важкі бої окупантам не вдасться захопити нові території нашої країни.

Наша країна продовжує боротьбу. Проте є й нові енергії, які означають заклик. Тобто призиватимуть на службу нових людей і навчатимуть їх.

Астролог також додала, що протягом найближчих дев’яти місяців можуть бути великі перемоги, проте за умови, що в Україні змінять стратегію. Яна зазначає, що нам потрібні нові старі лідери.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На цей час ситуація така, що прибравши досвідченіших командирів, ми зможемо отримати не зовсім той результат, який нам необхідний. Тому нам потрібно переглянути систему управління та контролю.

Тимощук уточнила, що окупанти намагатимуться прориватися, однак шансів захопити якісь нові території у них немає. Росія ще сильніше нагнітатиме ситуацію, проте явних проривів до березня астролог не бачить.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...