facebook

У всіх, кого не мобілізують, будуть проблеми: чоловікам уріжуть усі права – подробиці від Умерова

Що відомо

Кого не мобілізують – зіткнуться з проблемами
В Україні через повномасштабне вторгнення, вже вкотре продовжують військовий стан, а разом із ним і загальну мобілізацію. Багато чоловіків ухиляються від мобілізації та просто ігнорують повістки. Що ж вигадали в Мінобороні, щоб залучити якнайбільше чоловіків на військову службу. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Як стало відомо, у Міністерстві оборони мають намір розробити систему обмежень прав ухилянтів, за яку має проголосувати Верховна Рада України. Цю заяву зробив міністр оборони Умеров.

Верховна Рада повинна буде проголосувати за чи проти того, які категорії обмежень буде запроваджено для чоловіків, які ухиляються від військової служби, це буде колективне рішення.

У Міністерстві оборони зазначають, що розробляють усі правила гри, які дадуть чітку відповідь для тих, хто не зможе чи не захоче брати участь в обороні своєї країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нещодавно Рустам Умеров заговорив про демобілізацію. За його словами, говорити про повну демобілізацію можна буде лише після завершення війни. Проте військовим мають намір дати перепочити, так би мовити, часткове звільнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...