facebook

Прикарпаття втратило на війні ще трьох захисників. Сумуємо разом з рідними та низько схиляємо голови перед Героями

Захищаючи Україну, у боротьбі з російськими окупантами загинули троє воїнів із Прикарпаття: Віталій Сімко, Петро Досяк та Ярема Перцович

Про загибель воїна Віталія Сімка повідомила Городенківська міська рада, інформують “Вікна”.

Сімко Віталій Юрійович народився 1976 року, жив у місті Городенка.

Мужньо захищаючи Україну, 24 грудня 2023 року Віталій Сімко загинув унаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Берестове, Бахмутського району, Донецької області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Вічна і світла пам’ять Герою! Герої не вмирають!”, — йдеться у співчутті.

Трагічну звістку про смерть воїна Петра Досяка повідомили на фейсбук-сторінці “Верховина сьогодні”.

Петро Досяк народився 1989 року в селі Білоберізка.

5 червня 2022 року воїн добровільно мобілізувався через Верховинський РТЦК і СП. Захищав Україну на північному напрямку, потім в найгарячіших точках на сході України.

Помер Петро Досяк 25 грудня 2023 року на території Донецької області. Залишилася вдовою дружина Світлана, сиротою став маленький синочок Богдан, втратили брата сестри Галина та Марія і брат Віктор.

Трагічну звістку про загибель Яреми Перцовича повідомила Яблунівська територіальна громада.

Перцович Ярема Святославович народився 1972 року у селі Середній Березів Косівського району.

Був старшим сержантом прикордонної служби, обслуги протитанкових ракетних комплексів прикордонної застави швидкого реагування Східного регіонального управління.

Ярема Перцович загинув у березні 2022 року в районі Маріуполя Донецької області.

“Ми сумуємо разом з рідними та низько схиляємо голови перед Героєм. Вічна слава захиснику України, який віддав життя за державу!”, — йдеться у співчутті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...