facebook

На очах батьків загинув синочок Денисик. Українці не можуть прийти до тями, як невинні діти стають ангелами

Стало відоме ім’я підлітка, якого вбила Росія в Одесі у новорічну ніч. Унаслідок атаки дронів загинув учень 10-го класу Денис Мельник.

Про це повідомила директорка одеської гімназії №7 Світлана Мельник на своїй сторінці у Facebook. Загиблий підліток навчався у цьому закладі.

Вона зазначила, що хлопець загинув на очах своїх батьків.

“У новорічну ніч під час повітряної тривоги й тривалої атаки ворожих шахедів на Одесу у своїй квартирі на очах батьків загинув наш учень 10-М класу Денис Мельник… Ми не можемо прийти до тями, що ця світла, добра, розумна дитина загинула”, – написала директорка.

За її словами, Денис був стриманим, соромʼязливим, ввічливим підлітком. Він не любив бути у центрі уваги, але завжди був готовий прийти на допомогу як одноліткам, так і дорослим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Немає позитивних людських якостей, що були б йому не притаманні. Нам дуже боляче, що батьки, які виховали такого прекрасного сина, брат, бабуся, рідні, друзі, однокласники, вчителі, ми всі, хто його знав, зазнали цього невимовного болю! Це прекрасна родина, яка своїм ставленням до виховання синів, що навчались у нас, своєю людяністю, порядністю, щирістю заслужила цілком на протилежне – милуватись і пишатись Денисом. Прийміть наші щирі співчуття у цьому жахливому горі!” – написала Світлана Мельник.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...