facebook

Морози покидають Україну – в повітрі +12: синоптик Діденко попередила про відлигу

Погода знову змінюється!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 4 січня, похолодання відміняється. Синоптична карта трохи змінила свої показники. Все буде, але на декілька днів пізніше.

Найбільше зимовий подих відчули Чернігівська та Сумська області: сніг, морози до -20 та ожеледиця на дорогах. Західна Україна та південь навіть і не здогадувалися про такі зимові красоти: вони все ще тримаються за теплу погоду. Навіть в нічний час доби в них переважали «плюси». Зимовий подих також відчули жителі та гості півночі, сходу і частково центральні регіони країни.

Але вже завтра, 4 січня, потепління, а значить – відлига. І хоча вночі ще затримається холодна погода, проте морози почнуть слабшати і впродовж дня четверга вся територія України належатиме теплій погоді. Стовпчики термометрів зафіксують +3 – +7 градусів, а на півдні та південному заході навіть +6 – +12. Тепла повітря маса не встигне добратися тільки на крайні північні регіони та на північний схід: тут ще утримається в межах -2 – +2.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода буде вологою, хмарною, зі снігом, який поступово переходитиме в мокрий сніг та дощ.

У Києві завтра, 4 січня, вночі 0 – -2 морозу, а вдень стовпчики термометрів зафіксують +3 – +6 тепла. І звичайно дощ, як же без нього.

Синоптик прогнозує, що ще 5 та 6 січня в Україні утримається тепла погода. А далі – морози. Щоправда – вони будуть нетривалими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...