facebook

Допомога від США: компромісу з республіканцями досі не досягнуто — Bloomberg

Спікер Палати представників США Майк Джонсон розглядає можливість переговорів із президентом Джо Байденом.

Двопартійна група сенаторів не досягнула згоди щодо змін в імміграційній політиці США, яких вимагають республіканці як умову для схвалення запиту Байдена на екстрену допомогу Україні на 61 мільярд доларів.

Про це повідомляє Bloomberg.

Провідний представник Демократичної партії Сенату Кріс Мерфі повідомив, що переговори щодо двопартійного компромісу у Сенаті затягуються.

За інформацією видання, переговори зосереджені на більш обмежених поступках, ніж домагаються республіканці у Палаті представників. Тому будь-яка угода в Сенаті може не пройти в Палаті представників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон розглядає можливість переговорів із президентом Джо Байденом, наполягаючи на тому, щоб Байден прийняв низку імміграційних змін, включаючи нові обмеження щодо можливості президента скасовувати депортацію мігрантів та зміни критеріїв для надання притулку.

Бюджетний директор Білого дому Шаланда Янг прохолодно поставилася до ідеї прямих переговорів з Джонсоном. Вона сказала, що лідер республіканців у Палаті представників має натомість більше брати участь у переговорах у Сенаті.

“Ми повинні досягти угоди, а не починати з нуля нові переговори”, — сказала вона.

Білий дім і Конгрес США намагаються досягти домовленості, яка передбачатиме надання військової допомоги Україні і водночас запобігання нелегальній імміграції через американсько-мексиканський кордон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...