facebook

Вихователі влаштували п’янку у приміщенні дитячого садочка (фото, відео)

Вихователі дитячого садочку розпивали алкогольні напої прямо у приміщенні закладу.

Фото та відео святкування, у мережі Фейсбук опублікував місцевий активіст Роман Довбенко.

За словами пана Романа, вихователі у приватних чатах заздалегідь домовилися про святкування, а також обирали одяг на тематичну вечірку

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Найчесніші в світі люди – це жінки, які працюють з дітьми. По крайній мірі, до сьогодні я би навіть не ставив таке поняття під сумнів. Окрім того, я звик до стереотипу, що в садочках працюють прості, далеко незаможні жіночки, та й самі садочки вже замучені роками та в більшості випадків потребують оновлень. Однак, це не так у Тернопільському районі, а саме в Білецькій громаді. Сам садочок, як і всі інші адміністративні будівлі надзвичайно красивий та новий, а в ньому працюють більшість поважних, далеко небідних Тернопільських жіночок, які попали сюди через відповідні звʼязки та відчули своєрідну владу та вседозволеність. Хоча й професійно та вміло завуальовують свої негарні вчинки, як завжди називаючи обманщиками тих, хто посмів зачіпити їхній осиний вулик. Особисто мені одна із працівниць погрожувала братом із кіберполіції, а друга – СБУ”, – написав Роман Довбенко.

У відео вихователі пояснювали, що це не вечірка, а тренінг, на що Роман Довбенко відзначив – “Це тренінг по розпиванню алкогольних анапоїв”.

Поліцейські збирають матеріали по даній справі, а всі вихователі до 5 січня мають надати пояснення.

Детальніше у відео.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...