facebook

“Мені соромно перед вам через це”: блогерка Саша Бо натрапила на недоброчесного волонтера (ФОТО)

Відома блогерка-мільйонниця з Тернопільщини Саша Бо потрапила у дуже неприємну ситуацію. Автомобіль, на який підписники зібрали понад 800 тис. грн і передали представникові однієї з громадських організацій ще влітку, досі стоїть в одному дворів Івано-Франківська.

Про це Олександра розповіла на своїй інстаграм-сторінці.

“Мобільне СТО, на яке ми з вами зібрали, стоїть на подвір’ї цього чоловіка. Олександр. Більше того, у нього на подвір’ї біля 4-х авто для ЗСУ, які він просто тримає!”, – написала вона на своїй сторінці в Instagram.

За словами блогерки, Олександр представився їй військовим з АТО. У нього є своя громадська організація (Народний контроль об’єднаних громад). Фонд Тарнавської уклав з нею договір і допоміг виконати запит.

“Цей проєкт передбачав мобільне СТО з укомплектуванням і пікап Volvo з лебідкою. Олександр Чепура розбив пікап, бо взяв його у власне користування. За мною зв’язались небайдужі чоловіки, які раніше працювали у його БО і не тільки. Розповіли багато інформації про Олександра”, – написала блогерка та додала: “Мені соромно перед вам через це”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олександра Тарнавська заявила, що збирається забрати це авто у Олександра Чепури та готова звернутись до поліції.

Згодом у коментарі для видання “ПІК” волонтер Олександр Чепура, керівник вищезгаданої організації розповів з яких причин авто так і не потрапило на фронт, та чи планує він взагалі передавати машину військовим.

Чоловік повідомив, що це технічна машина, яка призначена саме для ремонту автомобілів, які зламалися у зоні бойових дій.

“Одразу машина не поїхала, бо я шукав команду майстрів, які на місці змогли б ремонтувати машини. Також ми чекали допоки ще одна машина буде готова до відправки. Потім так сталося, я хоронив брата, сам потрапив у ДТП й хлопці без мене не хотіли їхати”, – сказав він.

Чепура додав, що “мобільне СТО” не призначене для певної військової частини чи підрозділу, а має працювати й використовуватися там, де є потреба, тобто на різних напрямках.

“Зараз зима й не можна машину везти, треба зачекати бодай до лютого, поки дозволить погода. Я зв’язувався з різними комбатами, обдзвонював їх. Там різні ситуації, вони не завжди є на місці, а механіки, які звідси поїдуть також не хочуть працювати “за хліб”, – зазначив він.

Чоловік запевняє, що знає, кому й коли має передати автомобіль, але знову ж таки точних термінів не називає, а це може означати, що машина може ще стояти півроку, коли могла б вже давно використовуватися за призначенням на фронті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...