facebook

“Біль і сльози”: Прикарпаття втратило на війні десятьох захисників

Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 21 до 52 років. Загинули захисники на Донеччині, Луганщині, Херсонщині та на Запоріжжі.

Під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинув Олександр Колесник. Він служив головним сержантом взводу безпілотних авіаційних комплексів військової частини А 1619, повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

У бою з окупантами в Запорізькій області не стало Миколи Доронюка. 52-річний військовослужбовець служив водієм 4 автомобільного відділення підвозу боєприпасів роти матеріального забезпечення військової частини А 4722.

Внаслідок мінно-вибухової травми, отриманої в бою в Луганській області, обірвалось життя Петра Новака. Він служив навідником 3 єгерського взводу військової частини А 4056.

Останній бій в Херсонській області прийняв Сергій Локатир. 39-річний військовослужбовець служив у військовій частині А 2777.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У бою в Донецькій області загинув Михайло Андрійович. Інспектору прикордонної служби було 44 роки.

Від ворожого снайперського обстрілу в Донецькій області не стало Василя Красножона — водія-телефоніста 2 стрілецького відділення військової частини А 4809.

Внаслідок мінометного обстрілу в Запорізькій області загинув Дмитро Гаврилюк — гранатометник 3 механізованого відділення військової частини А 4447.

У Донецькій області поліг Олег Гринішак. 21-річний боєць служив старшим оператором 1 відділення 2 взводу протитанкових ракетних комплексів військової частини А 0284.

У Донецькій області не стало Руслана Голінатого. Стрільцю 2 стрілецького відділення військової частини А 4809 назавжди 40.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Донецькій області загинув Андрій Шендикевський – стрілець-снайпер механізованого відділення частини А 4667. Йому назавжди залишиться 30 років.

Вічна пам’ять і слава Героям! Щирі співчуття рідним, друзям, побратимам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...