facebook

Новий рівень мобілізації: хочуть створити спецгрупи розшуку військовозобов’язаних

Що відомо?

Ухилянтів будуть розшукувати у новий спосіб
У місті Дніпро розглядається ініціатива щодо створення спеціальних підрозділів для повідомлення військовозобов’язаних та постачальників транспортних ресурсів, повідомляє Інформатор.

Зазначено, що ці дільниці планується розмістити в приміщеннях районних адміністрацій у Дніпрі, залучаючи представників територіальних центрів координації (ТЦК) до виконання цього завдання. Ініціатива також передбачає формування груп розшуку військовозобов’язаних, зокрема за домашніми та службовими адресами.

Згідно із проєктом рішення виконкому міськради Дніпра від 12 січня, структура дільниць оповіщення може включати кілька груп, зокрема: управління дільниці оповіщення, групу оповіщення за домашніми адресами, групу оповіщення за службовими адресами, групу аналізу та групу розшуку.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Керівники дільниць оповіщень зобов’язані здійснити ряд заходів, таких як формування та погодження складу груп, залучення представників ТЦК та СП, визначення питань щодо проведення заходів оповіщення та розробка інструкцій, включаючи тривалість робочого дня. На даний момент рішення ще не набрало законної сили і очікує на затвердження виконкому міськради Дніпра, яке має відбутися до 15 січня 2024 року.

Як зазначили в Телеграм-каналі “Голубці з Банкової”, це означає, що місту будуть офіційно ходити бригади від мерії та шукати ухилянтів, а також планується створити дільниці для вручення повісток.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...