facebook

Ногами по голові: через хлопця побилися 14-річні ліцеїстки (фото)

Місцеві пабліки повідомляють, що бійка сталася через хлопця.

У місті Тетіїв Білоцерківського району Київської області побилися дві 14-річні ліцеїстки. Місцеві пабліки повідомляють, що бійка сталася через хлопця. Одна з дівчат поводилася з особливою жорстокістю та била суперницю ногами по голові та в обличчя, коли та вже лежала на снігу.

Відповідне відео поширив Telegram-канал “Біла Церква без табу”.

Примітно, що троє хлопців спостерігали за бійкою дівчат, знімали її на смартфони і не намагалися завадити. Один з них навіть прибрав руку постраждалої дівчини, щоб суперниці було легше її бити.

Поліцейські Київщини розпочали кримінальне провадження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Про подію правоохоронцям стало відомо під час моніторингу соцмереж, де було висвітлено відео конфліктної ситуації. Поліцейські розшукали батьків постраждалої дівчиним та після отримання заяви від них, розпочали негайну перевірку.

“Наразі всі учасники конфлікту, який трапився 12 січня в місті Тетієві, встановлені. Обоє 14-річних дівчат є ліцеїстками місцевого навчального закладу. Між ними виникла сварка, у ході якої одна з дівчат завдала іншій ударів руками та ногами”, – йдеться у повідомленні поліції.

За направленням правоохоронних органів дитина у супроводі батьків пройде відповідну судово-медичну експертизу. Після отримання результатів поліцейські зʼясують ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, що дозволить правоохоронцям надати події остаточної кваліфікації.

Дізнавачі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури за фактом побоїв та мордування розпочали досудове розслідування (ч.1 ст.126 ККУ).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...