facebook

Крик душі, біль і смуток загинули 10 військових із західних областей України

Сьогодні, 18 січня, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ростислав Шумський
Був гранатометником 421 окремого стрілецького батальйону військової частини А4832. Загинув 14 січня в районі населеного пункту Калинівка Бахмутського району Донецької області.

Тарас Шкарапа
Навідник десантно-штурмового батальйону військової частини А0224. Військовослужбовець отримав поранення біля населеного пункту Мар’їнка Донецької області, помер 15 січня у військовому шпиталі міста Одеса.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Володимир Дубів
Воїну було 33 роки. Службу проходив у військовій частині А0998. Захищав Україну на Донеччині там і загинув.

Адам Гломб
На початку повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та став на захист Батьківщини від окупантів до складу 5-го прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Під час проходження служби в Донецькій області отримав поранення, однак, не вагаючись, повернувся на фронт.

Андрій Філарет
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Ігор Бережницький
Захиснику було 30 років. Пішов захищати державу в січні 2023 року. Пройшов навчання в Німеччині та став на захист України у складі однієї з окремих десантно-штурмових бригад Збройних Сил України.
Воїн загинув 1 січня внаслідок осколкового поранення під час ворожого обстрілу.

На Рівненщині попрощалися із чотирма Героями – Михайлом Дубинцем, Валерієм Бондарчуком, Сергієм Єфимцем та Вадимом Супрунюком.

Про це повідомили у Ріненській ОВА.

Михайло Дубинець
Служив солдатом 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. На жаль, 9 січня Герой загинув, виконуючи бойове завдання у Донецькій області. Воїну назавжди залишиться 27 років.

Валерій Бондарчук
Із 24 серпня минулого року був мобілізований. На жаль, 3 січня Герой загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Сергій Єфимець
Захищав Україну з березня 2022 року.

Вадим Супрунюк
Служив солдатом-гранатометником 3 механізованого батальйону військової частини А7013. На жаль, 8 січня Герой загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...