facebook

“Мороз у -25 градусів в цих областях повертається, прогноз погоди налякав навіть синоптиків”: де буде жахливий снігопад і дощ

Синоптики кажуть, що радіти потеплінню в Україні ще зарано, адже минули тільки половина зими, а отже варто бути готовими до сильних морозів попереду. Снігопади також можуть дошкулюти українцям ще тривалий час. Як і ожеледиця й неприємні зимові дощі.

Як інформує “УНІАН”, у січні в частині областей України вдарили морози до -25 градусів, але згодом знову потеплішало.

Синоптикиня Наталія Птуха спрогнозувала, чи можливо, що найсильніші морози цієї зими вже були, або ж усе ще попереду.

За її даними, у січні 2024 року значні морози були короткочасними – буквально 2-3 дні. Решта часу – помірні або навіть плюсові значення. Вона також відповіла, чи можливо, що найсильніші за всю зиму морози вже були.

“Така ймовірність, звичайно, є, але й повторення подібного ми не виключаємо, адже це тільки середина зими… Можливо, були найбільшими, але подивимося. Поки що ще зарано загадувати”, – підкреслила Птуха.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У п’ятницю, 19 січня, найтепліше буде на півдні України, там температура повітря підніметься до +7… + 12 градусів. Надалі в Україну прийде невелике похолодання, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, тепла погода очікується і в східній, а також в центральній частинах України, вдень там має бути +2…+7 градусів тепла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...