facebook

На війні загинули Віталій Івасюк, Олексій Труш та Ігор Войтишин з Прикарпаття

Бійці з П’ядицької та Яремчанської громад на Івано-Франківщині загинули на Харківщині та Донеччині. Ігор Войтишин з Городенківщини помер від ускладнень після важкого поранення.

Захищаючи незалежність, суверенітет та волю України у війні з російськими окупантами, 16 січня 2024 року загинув житель села Фатовець — військовослужбовець ЗСУ, стрілець-снайпер 3-го гірсько-штурмового відділення 2-го гірсько-штурмового взводу 1-ої гірсько-штурмової роти військової частини А 3715 Віталій Івасюк, повідомляє відділ освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької громади на Івано-Франківщині.

Стрілець-снайпер, кому в жовтні виповнилося 40 років, загинув в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

“Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки сім’ї та родині загиблого Героя, Захисника України. Про час, місце зустрічі та чин похорону Героя повідомимо додатково”, — йдеться в повідомленні.

Виконуючи обов’язок захисту України, на Донеччині загинув Олексій Труш, мешканець мікрорайону “Ямна”, інформує Яремчанська міська рада.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олексій Труш народився 28 березня 2001 року та проживав у Яремчі. У дитинстві у нього померла матір, під час повномасштабної війни не стало й батька, розповів “Суспільному” керуючий справами Яремчанської міськради Василь Озорович. З його слів, хлопець пішов на строкову службу, опісля підписав контракт та воював у прикордонних військах. Боєць також проходив навчання у Великій Британії.

Про смерть воїна Ігора Войтишина, сина настоятеля Храму Преображення Господнього села Олієво-Королівка, Храму Покрови Пресвятої Богородиці села Олієво-Корнів та Храму Перенесення мощей Святителя Миколая Чудотворця села Новоселівка о. Богдана Войтишина, повідомив голова Городенківської громади Богдан Кобилянський.

Ігор Войтишин, 1989 року народження, помер від ускладнень після важкого поранення, яке отримав, захищаючи волю та незалежність України.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв!” — йдеться в співчутті земляків.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...