facebook

Загинула дружина і донька регбіста, який пішов добровольцем у ЗСУ

Під час масованої ракетної атаки країни-агресора Росії по території України зранку 23 січня трапилося горе в родині регбіста Володимира Машкіна, який пішов добровольцем у ЗСУ. Ворожа ракета потрапила у будинок, де проживав спортсмен разом із своєю сім’єю.

Внаслідок вибуху, що повністю зруйнував квартиру, загинули дружина та 8-річна донька спортсмена. Про трагедію повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Володимир Машкін є гравцем харківського регбійного клубу “Легіон XIII”, майстром спорту з регбі та регбіліг, а також членом національної збірної команди України з регбіліг. Незважаючи на свої спортивні досягнення, на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, Машкін добровільно приєднався до Збройних Сил України. Трагічна звістка про загибель родини застала чоловіка на службі у війську.

Управління у справах молоді та спорту також повідомило про організацію збору коштів для підтримки Володимира Машкіна у цей важкий період.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...