facebook

Чоловік порізав руки та шию 16-річній дівчині, яку хотів згвалтувати

У Володимирі 22-річний чоловік, погрожуючи ножем, спробував зґвалтувати 16-річну дівчину, але їй вдалося вирватись і втекти.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 25 січня, близько 13:00, у Володимирі на 16-річну дівчину напав невідомий, коли вона поверталась додому з навчання.

«Чоловік схопив дівчину, приставив до неї ножа, відтягнув вбік та, погрожуючи фізичним і психологічним насильством, примушував до інтиму. Вчинивши опір зловмиснику, неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді порізів ножем на руках і шиї та втекла, не давши змоги нападнику реалізувати задумане», – йдеться у повідомленні.

Про інцидент дівчина відразу ж повідомила у поліцію та описала прикмети нападника. На його пошук були зорієнтовані усі наряди поліції Володимира, співробітники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів ГУНП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Менш ніж за дві години схожий за прикметами чоловік був затриманий.

У скоєному він зізнався та розповів, що дійсно мав намір зґвалтувати дівчину. 22-річного зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 с. 152 Кримінального Кодексу (закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої особи). Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує обрання запобіжного заходу судом.

За скоєне йому може загрожувати від 7 до 12 років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...