facebook

У Польщі перекинувся автобус з українцями: багато постраждалих. Фото та відео

Вночі 27 січня у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з України. Внаслідок аварії 18 людей постраждали.

Загалом у транспортному засобі перебувала 61 особа. Про це повідомляє видання TVN24.

ДТП сталося близько 4 години ранку на повороті дороги неподалік населеного пункту Голуб’є Люблінського воєводства. Автобус з’їхав з проїжджої частини та перекинувся на бік.

За словами представника Державної пожежної служби у Грубешуві старшого капітана Марцина Лебедовича, на цій ділянці траси в момент аварії йшов сніг і була ожеледиця. Водночас рятувальники заявили, що погодні умови навряд чи спричинили ДТП.

Також представники екстреної служби зазначили, що в автобусі перебували 59 пасажирів і два водії – усі громадяни України. З них 18 людей було госпіталізовано з різними травмами. Решту пасажирів автобуса перевезли до найближчого громадського центру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, рятувальники попередили, що на трасі, де сталася аварія, суттєво ускладнено рух транспорту. За попередніми даними, автобус їхав по маршруту Одеса – Варшава.

За уточненою інформацією від речника МЗС України Олега Ніколенка, травми різного ступеня тяжкості внаслідок ДТП отримали 20 громадян України. Наразі вони госпіталізовані, всім пораненим надається необхідна медична допомога.

Генеральне консульство України у Любліні взаємодіє з польськими правоохоронцями для з’ясування всіх обставин ДТП, тримає на контролі лікування постраждалих громадян. Також зараз вирішується питання про надання перевізником іншого автобуса для пасажирів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...