facebook

Жінка викликала поліцію, коли виявила вдома те, чого не мала

У ніч на вівторок на вулиці Віталія Магеля у Запоріжжі сталася неприємна історія. Жінка на ім’я Олена повернулася додому із закордонної поїздки та виявила, що хтось без дозволу проник до її квартири.

Розлючена господиня відразу викликала патрульних, адже помітила підозрілі на вигляд рослини, які, на її думку, були “забороненими”. Правоохоронці, що прибули на місце, вилучили з квартири не лише кілька кущів “добра”, а й пакунок із зеленою речовиною, а також прилад для безпосереднього вживання.

Сама 51-річна Олена запідозрила, що ці рослини вирощує її 19-річна дочка Ганна разом зі своїм хлопцем Максимом, який часто ночує в їхній квартирі.

За словами жінки, вона вже давно підозрювала, що дівчина вживає заборонені речовини, адже поведінка Анни суттєво змінилася останнім часом. Однак мати анітрохи не сподівалася знайти заборонену рослину вдома і тепер дуже переживає за долю своєї єдиної дитини.

Інспектори патрульної поліції забезпечили охорону місця пригоди до приїзду слідчо-оперативної групи. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За такий злочин закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Анна та її хлопець оголошено у розшук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...