facebook

ТЦК заблокували кордони — водіям фур масово роздають повістки

Всі подробиці

Правоохоронні установи та територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) розпочали розгортання мобільних постів перед пунктами пропуску через державний кордон.

Про це повідомляє видання ЦензорНЕТ з посиланням на Європейську Бізнес Асоціацію.

Вони зазначають, що співробітники проводять перевірку документів у водіїв вантажних автомобілів, які здійснюють перевезення через кордон, та видають повістки з наказом з’явитися до центрів комплектування та соціальної підтримки для уточнення облікових даних.

Це призводить до утворення додаткових черг на кордоні та паніки серед працівників компаній, які мають дозвіл на такі перевезення. Навіть якщо водій має заброньований час на момент перетину кордону, після закінчення цього терміну він може залишитися без броні кілька днів або навіть тижнів. Тому водії змушені звертатися до центрів комплектування для оновлення інформації, і, як свідчить досвід, іноді таких працівників мобілізують, не чекаючи на рішення щодо продовження броні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Така ситуація призводить до ускладнення логістики та викликає питання, а часом і паніку серед працівників, які мають право перетинати кордон.

Представники Асоціації попереджають, що це може призвести до втрати довіри міжнародних замовників, розірвання контрактів, втрати замовлень, звільнення працівників, зупинки виробничої діяльності компаній взагалі, а також до зменшення надходжень до державного бюджету у вигляді податків та митних платежів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...