facebook

На заході України 45-річний чоловік задушив сестру та закопав її тіло в лісосмузі

Правоохоронці затримали 45-річного мешканця Одеської області, який приїхав на Прикарпаття, щоб вбити сестру. Чоловік задушив її, вивіз тіло в ліс та закопав. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

8 лютого, про зникнення 55-річної мешканки села Мирне 5 лютого правоохоронців повідомив її син. Поліція опитала сусідів і знайомих жінки та перевірила камери відеоспостереження. Тіло жінки знайшли у лісі.

«Для встановлення місця знаходження громадянки перевіряли територію Надвірної та навколишніх сіл. Наступного дня співробітники поліції виявили закопане тіло жінки, зі слідами насильницької смерті, в лісовому масиві у одному із населених пунктів Івано-Франківського району. Надалі було встановлено, що до вчинення злочину може бути причетний брат загиблої. Його затримали в Одесі, де він переховувався», – інформують у поліції.

Правоохоронці стверджують, що чоловік навмисне приїхав на Прикарпаття, щоб вбити сестру. Чому він це зробив, встановлюють слідчі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання, за умисне вбивство йому повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...