facebook

Батьки, тільки не нервуйте: у МОН ухвалили непросте рішення, коли закінчиться навчальний рік – дата

Оголошено термін навчання

Система освіти в Україні включає загальну середню освіту, вищу освіту та послуги післядипломної підготовки, що надаються різноманітними навчальними закладами.

За останні роки багато часу учні в школах навчались у дистанційному форматі. Зараз більшість шкіл знов перейшли у офлайн і проводять заняття вживу. Учнів і батьків цікавить питання, коли у школярів розпочнуться канікули.

На це питання відповідає Телеграм – канал Україна Online: Новини.

Навчальний рік у 2024 році триватиме до 28 червня, згідно з рішенням Міністерства освіти і науки. Таке рішення прийнято з метою забезпечити дітям можливість отримати всі необхідні знання, які вони можуть були пропустити через повітряні тривоги або блекаути. Свято останнього дзвоника заплановане на 31 травня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Канікули – це час, коли учні мають змогу відпочити від навчання та занять у школі, насолодитися вільним часом та зайнятися улюбленими хобі. Важливо відзначити, що будь-яка школа та міська адміністрація мають право самостійно встановлювати графіки навчання та канікул. Весняні канікули у 2024 році припадають на період з 25 по 31 березня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...