facebook

Навіки зупинилося серце: на війні загинув Андрій Зеленчук із Верховинщини

З початком повномасштабного вторгнення Андрій Зеленчук одразу ж відправився на захист України. Загинув воїн під час бойового завдання. Без батька залишилися двоє донечок.

Зеленчук Андрій Дмитрович народився 8 грудня 1981 року. Був депутатом Верховинської районної ради восьмого демократичного скликання, інформують “Вікна” з посиланням на Верховинську районну раду.

З початком повномасштабного вторгнення Андрій Зеленчук одразу ж відправився на захист нашої країни. На війні служив головним сержантом-командиром розвідувального відділення розвідувально взводу, старшим сержантом.

Вірний військовій присязі, при виконанні бойового завдання з захисту України Андрій Зеленчук загинув 27 лютого 2024 року.

Нагороджений відзнакою президента України та пам’ятним нагрудним знаком «За оборону України».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Побратими, рідні, колеги та друзі поважали Андрія за притаманну йому чесність, простоту, щирість і життєрадісність та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину. Верховинська районна рада висловлює щирі співчуття матері Марії Дмитрівні, дружині Аллі Дмитрівні, донечкам Андріані і Ярині, сестрі Надії з племінниками та всім хто знав Героя. Вічна памʼять і шана Захиснику Андрію!”, — йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...