facebook

Чоловіки та жінки з якими іменами зраджують у стосунках

Від імені партнера залежить довготривалість ваших стосунків.

Зрада у стосунках — питання болісне та неприємне. Проте, правильно обираючи партнера, можна запобігти проблемам та залишитися “під ковдрою” з однією коханою людиною на все життя. Допомогти в цьому може і правильно підібране ім’я, оскільки є певний перелік жіночих та чоловічих, які більш схильні до зради.

ТСН.ua розповість, які імена у жінок та чоловіків мають найбільший ризик втрапити у любовну халепу.

Які жіночі імена схильні до зради
Алла — жінки з цим ім’ям зрідка шукають собі постійного партнера. Саме через це вони не будуть сильно перейматися зрадою. Вони здебільшого усвідомлюють, що можуть жити самостійно, тому повз “інтрижку на стороні” пройдуть навряд чи.

Жанна — власниці цього імені дуже полюбляють розкіш та чоловічу увагу. Проте домогтися Жанни — справа не з легких, оскільки вона чітко усвідомлює, що вона хоче та зазвичай самотужки йде до своєї мети. Тож чоловік повинен відповідати її вимогам. Водночас жінки з цим ім’ям люблять легкість спілкування та флірт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Катерина — ім’я, яке одразу передбачає вимогливість та витонченість. Катерини зазвичай перебірливі у виборі чоловіків. Та навіть якщо знайшли “того самого” партнера на тривалий час — це не каже про те, що пошуки завершились. Ці жінки можуть зраджувати, якщо вважають, що їхня друга половинка не “справляється зі своїми обов’язками”.

Світлана — жінки з цим ім’ям особливі своєю протирічністю. Саме тому шукати причини для зради їм зазвичай не потрібно. Світлана може зрадити через пошук нових емоцій та навіть бажання самоствердитися. Проте потім вони, як правило, дуже шкодують про свій вчинок.

Юлія — ці жінки полюбляють оточувати себе шанувальниками та їхньою увагою. Зрадити Юлія може задля нових емоцій, відчуттів та навіть через нудьгу.

Які чоловічі імена схильні до зради
Андрій — представник чоловіків, які мають свою особливу, неповторну чарівність, але й в той самий момент — бажання самоствердитися. В цьому випадку зрада для них певне досягнення мети, яке допомагає їм ствердитись у думці, що вони “ловеласи”.

Дмитро — єдине можна сказати одразу: чоловік, який часто та нетривало закохується. Дмитро обожнює красивих, вишуканих жінок, які мають свою думку та спроможні її активно відстоювати. Зараджувати чоловіки з цим ім’ям можуть імпульсивно, не замислюючись про наслідки.

Іван — чоловіки, які мають це ім’я, відрізняються здебільшого хитрістю та тим, що мають гарну пам’ять. Зрадити вони можуть “зі спортивного” інтересу або навіть через “посту” своєму постійному партнеру.

Василь — це чоловіче ім’я передбачає грати у джентльмена. Зрозуміти у стосунках, хто він є насправді — нерідка важка справа, оскільки Василь переважно носить маску. Піти “ліворуч” чоловіки з цим ім’ям можуть, оскільки вони полюбляють новизну та експерименти.

Петро — ім’я чоловіка, який у повсякденному житті зазвичай активний, непосидючий, непередбачуваний. Жага експериментів, зокрема — інтимних, іноді штовхає чоловіків з цим ім’ям до авантюр та короткострокових романів.

Проте не треба забувати найважливіше: тільки повна довіра до партнера, повага та чесність гарантують якісні та злагоджені стосунки. А також щоденна робота над цими взаєминами, і неважливо, яке ім’я у вашого партнера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...