facebook

Сьогодні в Коломиї прощаються з мамою і 5-річною донечкою, які загинули в Калуші

32-річна Надія та її донечка Євгенія з Коломиї загинула в автоаварії, яка сталася 12 березня в Калуші. Піврічне немовля досі в реанімації.

Похорон був запланований о 10.00 в п’ятницю, 15 березня, в Коломиї на вулиці Гнатюка, 38б, повідомила в соцмережі сестра загиблої Ольга Соломанович.

Опісля похоронний кортеж виїжджає до села Середній Майдан. Приблизний час прибуття у центр села (біля каплички Богородиці) о 12:30. Потім похоронна процесія буде рухатися до храму Святого Миколая.

Як повідомляли “Вікна”, через зіткнення вантажівки з причепом «Volvo» та автомобіля «Volkswagen Golf» 12 березня в Калуші загинули двоє людей.

Встановлено, що 32-річна водійка іномарки, мешканка Коломиї, здійснюючи виїзд з території АЗС з виконанням повороту ліворуч на автодорогу, допустила зіткнення із вантажівкою, якою керував 26-річний мешканець Калуського району.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У результаті ДТП водійка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження та були терміново госпіталізовані до місцевої лікарні. Жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося. Ще один пасажир, піврічне немовля, наразі в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ.

Поліціянти перевірили водія вантажівки на стан сп’яніння. Він був тверезий.

Сестра загиблої Ольга Соломанович просить молитви за племінника Івасика:

“Прошу щирої молитви за одужання нашого Івасика! Він — Все, що у мене залишилось від моєї сестрички…”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...