facebook

Кати маму вбили її 3-го синочка катували: затягнули на шиї зашморг і залишили помирати бездушні

На Херсонщині під час окупації росіяни вчинили страшне вбивство. 3-річному хлопчику затягнули на шиї зашморг і залишили помирати, а його маму вбили.

Подробиці дивіться в ексклюзиві TСН.ua.

Тіло 3-річного хлопчика у будинку, де він жив із мамою, із зашморгом на шиї, знепритомленого виявила його родичка. Жінка підозрює, що окупанти у цей будинок зайшли не випадково, тато хлопчика – воює на фронті ще від 2014 року. Дитину дивом вдалося врятувати.

“20 червня 2022 року, окупований Херсон. Я отримала повідомлення, що в будинку моєї невістки ламають двері. Зранку я поїхала туди і знайшла її вбитою, закатованою. Поряд була дитина, теж закатована, із зашморгом на шиї. Я зняла зашморг, намагалася його відкачати. В мене вийшло. І я вивезла його до Одеси”, – розповідає жінка.Виїжджати з Херсона жінка боялася, на блокпості росіяни могли одразу дізнатися, що це за родина. Натомість її все одно виявили і вбили у власному будинку, не пошкодували і дитину. Обох страшенно катували. Втім, жодного свідка – сусіди, скоріше за все, чули крики, але вийти боялися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...