facebook

Затриманих за теракт у “Крокус Сіті Хол” порівняли з бойовиками ІДІЛ: фото

Фотографію чотирьох чоловіків, обличчя яких заховані за масками, опублікувало агентство Amaq, афілійоване до “Ісламської держави”.

Затриманих за підозрою у причетності до теракту в підмосковному концертному комплексі “Крокус Сіті Хол”, фото яких опубліковані в російських пабліках, мають схожість із бойовиками на фото, оприлюдненому у суботу, 23 березня, терористичним угрупованням “Ісламська держава”.

На це звернули увагу у виданні “Новая газета Европа”.

Порівнявши фотографії, журналісти зауважили, що колір, крій та принт одягу трьох бойовиків збігаються з одягом затриманих, про яких звітувала російська ФСБ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Фотографію чотирьох чоловіків, обличчя яких заховані за масками, опублікувало агентство Amaq, афілійоване до “Ісламської держави”.

Американська компанія SITE Intelligence Group, яка відстежує онлайн-діяльність джихадистських організацій, опублікувала текст новини, який було проілюстровано цією фотографією.

У заяві терористична організація стверджувала, що бойовики під час нападу на концертний зал на околицях Москви були озброєні автоматами, пістолетом, ножами та запалювальними бомбами, а нападу нібито передувала ретельна операція з моніторингу місця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...