facebook

Долар та євро гарно просіли: банки і обмінки різко змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 28 березня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,2273 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,442 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

 


Долар та євро знизились в ціні. Це радує населення, але фінансові експерти та банкіри вважають це звичайним коливанням в межах прогнозованого коридору

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


На сьогоднішній день в Україні є інша, досить значна новина для громадян. Це продаж двох державних банків – Сенс Банк та Укргазбанк. Хоча для фінансової тусовки України майбутня приватизація частини держбанків не стала несподіванкою. Питання про необхідність скорочення фінустанов, які перебувають у власності держави, ще за часів націоналізації Приватбанку не сходить із порядку денного переговорів із МВФ та інших наших міжнародних партнерів, а тому активно обговорюється і посадовцями профільних відомств. Стримували реалізацію цієї ідеї різні обставини — зусилля внутрішніх лобістських груп, пандемія, кон’юнктура міжнародного банківського ринку, а тепер і війна.

Така новина, а тим паче її результат, не обійдуть ст ороною валютний ринок. А як тепер зміниться позиція гривні, читайте в наших щоденних новинах на порталі «Стіна».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...