facebook

У Польщі 18-річний українець розбився на машині, втікаючи від поліції

У Польщі 18-річний водій з України на великій швидкості в’їхав у придорожній стовп та розбився. За словами правоохоронців, юнак не впорався з керуванням, коли намагався втекти від поліції. Українця госпіталізували, від отриманих під час аварії травм він помер у лікарні.

Про це повідомили журналісти PAP у п’ятницю, 29 березня, пише Lviv.media.

Як повідомили журналістам правоохоронці, ДТП трапилася у ніч на п’ятницю, 29 березня, в місті Ополе, що на півдні Польщі. Патрульні помітили на дорозі машину, яка рухалася хаотично, та подали сигнал водієві, щоб той зупинився. Попри сигнали від правоохоронців, водій продовжив їхати до центру міста. Після цього працівники поліції викликали підмогу та заблокували вулицю. Вони намагалися зупинити водія, проте той розігнався до близько 200 км/год, не впорався з керуванням та в’їхав у придорожній стовп.

Правоохоронці викликали до місця ДТП швидку, і водія, яким виявився 18-річний українець, госпіталізували. Попри зусилля медиків, юнак помер у лікарні від отриманих під час аварії травм. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини ДТП та можливі причини для такої поведінки водія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...