facebook

Резонансне вбивство українок у Німеччині: ексклюзивні деталі та приголомшливі відкриття у справі

Виявляється, раніше росіянка та німець уже здійснювали замах на життя жінки.

Зміст
Тіло на березі річки
Підозрювані у вбивстві
Що відомо про росіянку і німця та їхній перший замах на життя жінки
Хто насправді є батьком дитини вбитої жінки
У березні в Німеччині поблизу міста Гоккенгайм просто на березі річки Рейн було знайдено тіло вбитої 27-річної української біженки Маргарити Разаз. Її новонароджену доньку викрали, а маму оголосили зниклою безвісти. Наразі немовля знайшли, а його бабусю виявили мертвою в озері.

Тіло на березі річки
За словами свідків, 4 березня з табору для біженців у Німеччині зникла безвісти родина українців. Вже 14 березня у місті Гоккенгайм на березі річки Рейн перехожими було знайдено тіло 27-річної українки Маргарити Разаз, яка, ймовірно, була вбита. Під час розтину підтвердилося, що дівчина зазнала “зовнішнього насильства” перед смертю.

Підозрювані у вбивстві
Тоді поліція взялася за пошук матері Маргарити, адже її вважали головним свідком убивства. Трохи згодом, 20 березня, в озері біля села Бад-Мінгольсгайм знайшли і її тіло. Дитина Маргарити Мія виявилася живою та неушкодженою. Вона була вдома у 43-річної росіянки та 44-річного німця, яких і підозрюють у вбивстві.

За версією слідства, підозрювані німець і росіянка вбили маму та бабусю дівчинки, щоб забрати дитину собі. Подружжя заманило біженок, пообіцявши їм допомогу в оформленні документів у Німеччині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо про росіянку і німця та їхній перший замах на життя жінки
Виявляється, що підозрювана Інна та її чоловік запрошували загиблих українок до ресторанів, оплачували дороговартісні подорожі Європою і пропонували загиблій Маргариті підписувати документи під приводом опіки в пологовому та допомоги з перекладом на німецьку мову.

Подруга Маргарити з табору для біженців, яка ще задовго до вбивства запідозрила в нечесності росіянку Інну та попереджала вбиту про можливі наслідки такого спілкування, розповіла:

“Вперше я дізналася про Інну, коли Мії було десь 2 тижні. Тоді вони разом з Маргаритою поїхали до Франції. Після подорожі Маргарита сказала мені таку річ, яка шокувала мене і змусила задуматися щодо намірів Інни. Коли вони поверталися, Інна сказала їй, що за законодавством Німеччини водії не мають права доливати масло в автівку, тому вона завезла її з дитиною до лісу і зробила вигляд, начебто доливає масло. Вони стояли там дуже довго, дитина плакала. Я вже тривалий час перебуваю в Німеччині, мій чоловік водій, і ми дуже чітко знаємо закони цієї країни. Я вперше почула цю інформацію”.

Хто насправді є батьком дитини вбитої жінки
Ще одна подруга Маргарити розповіла ексклюзивні подробиці про те, хто є батьком дитини. Вона розвіяла міф, що батько дитини перебуває в лавах ЗСУ. Як виявилося, жінка завагітніла не в Україні, а під час проживання у Словаччині.

“Я перша людина, якій Маргарита розповіла про вагітність. З батьком дитини я була знайома особисто. Він вірмен з українським корінням, який проживав у Словаччині. Коли дізнався про її вагітність, то обіцяв, що все буде добре, а потім в один момент просто зник. Згодом він сказав, що допомагати не буде, і як виявилося, у нього була дівчина. Маргарита дізналася про це, коли він втік до Вірменії”, – каже Валентина, подруга Маргарити.

Чи зв’язувався біологічний батько з родичами Маргарити після трагедії, як прокоментує події сестра Маргарити Євгенія, яка зараз перебуває в Німеччині, та чому їй доведеться ще рік жити у країні, в якій убили її сестру? Сьогодні, 5 квітня, о 19:15 у токшоу “Говорить вся країна” ексклюзивно розберуть справу, яка шокувала Україну та міжнародну спільноту своєю жорстокістю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...