facebook

Богдану Назавжди -30! Плакало небо, плакали люди, плакала земля, пом”яніть Героя України він вчора віддав своє життя за нас

Троїцька селищна військова адміністрація
В суботу над Україною плакало небо, плакали люди, плакала земля…

Громада провела в останню дорогу молодих героїв, воїнів, захисників України…

В останню путь провели штаб-сержанта Богдана Сергієнка та сержанта Юрія Бекала, прикордонників Третього прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Богдан Сергієнко народився у селищі Троїцьке на Луганщині. Проходив службу у внутрішніх військах МВС України. Згодом вступив до лав прикордонної служби, проходив службу за контрактом.

Йому назавжди залишиться 30 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юрій Бекало народився в с. Кам’яногірка Іллінецького району Вінницької області, а жив і навчався в селищі Троїцьке на Луганщині. 11 лютого 2022 року підписав контракт на службу в ДПС України. Був інспектором прикордонної служби 3 категорії, помічником гранатометника другого відділення інспекторів прикордонної служби, сержантом.

Йому назавжди залишиться 20 років.

Сміливі прикордонники, вірні військовій присязі, загинули разом за нашу Батьківщину під час ворожого штурму в Донецькій області.

Юрія поховали в рідному селі Кам’яногірка на Вінничині, а Богдана в м.Черкаси.

Дякуємо Дашівській селищній раді (https://www.facebook.com/DashevOTG) та Черкаській міській раді (https://www.facebook.com/rada.cherkasy) за організацію поховання Героїв та гідні проводи.

Вічна і світла пам’ять воїнам-захисникам

Співчуття рідним і близьким

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...