facebook

Жінка, яка пошкодила авто ТЦК, сплатить штраф

Суд притягнув до адміністративної відповідальності жінку, що палицею побила вікна в автомобілі територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) на Хмельниччині. Зокрема, правопорушниці виписали штраф на суму 85 гривень. Про це йдеться в постанові Ізяславського районного суду Хмельницької області.

Жінка, яка працювала машиністкою з прання білизни в місцевому дитсадку, 29 березня висловлювалась нецензурною лайкою на адресу співробітника ТЦК та дерев’яною палицею пошкодила вікна в автомобілі Mercedes-Bens, “чим порушила громадський порядок і спокій громадян”.

Фігурантка на судовому засіданні визнала повністю свою вину і розкаялася. Вона просила взяти до уваги її емоційний стан, пов’язаний із постійними переживаннями за сина, мобілізованого до ЗСУ. Жінка пообіцяла більш не вчиняти протиправних дій.

Потерпілий співробітник ТЦК на судове засідання не з’явився, але письмово просив суд застосувати максимально можливе стягнення з обвинуваченої.

Суд постановив визнати жінку винною у дрібному хуліганстві та призначити їй штраф у розмірі 85 гривень, а також судовий збір – 605 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За дрібне хуліганство загрожує штраф від 51 до 119 гривень, або громадські роботи на строк до 60 годин, або виправні роботи на строк до 2 місяців із відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...