facebook

Влуплять дощі та грози: які регіони вже скоро атакує потужна негода

У деяких областях синоптики прогнозують зміну погоди, а в інших – літні температури.

Погода в Україні 12 квітня буде спекотною та сухою. У деяких областях буде справжня літня погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Україні, крім Криму, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Житомирської областей буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптик Наталка Діденко зазначила, що в Україні буде тепла погода. У східних областях температура повітря підвищиться до 27 градусів тепла. Однак у цей день очікується сильний вітер. Вже на південному сході почне змінюватись погода, там можуть бути дощі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода 12 квітня
В Україні 12 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощі у південно-східних областях, місцями можуть бути навіть грози. Вітер в цей день буде північно-західний вітер зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 8-13°, у північній та північно-західній частинах 4-9°, вдень 15-20°, у південних, східних, більшості центральних областей та в Криму 21- 26°; в Карпатах вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +27
За даними meteoprog, 12 квітня в Україні буде спекотно, але місцями похолодає. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +16…+27 градусів. Найхолодніше буде у Волинській області. Там температура повітря підвищиться до 7-17 градусів тепла.

 

Погода 12 квітня у Києві
У Києві 12 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура по області вночі 4-9°, вдень 15-20°; у Києві вночі 7-9°, вдень 17-19°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...