facebook

“Потужна гроза іде в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -20 градусів, дощ і снігопад?

Українців попереджають про те, що наближається відчутне похолодання. Випадатимуть дощ, гроза, навіть сніг. За історію спостережень експертам у місяці квітні вдавалося фіксувати в Україні мороз у -22 градуси. Чого чекати цього року, розказали фахівці.

Як інформує “НВ”, у три найближчі доби атмосферні фронти принесуть в Україну дощі та похолодання.

Завтра та ще протягом двох днів, атмосфера ділитиме Україну на дві умовні частини. На території першої вона принесе похолодання, для другої утримає тепло, але з пожежною небезпекою.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, 17 квітня в Кіровоградській, Полтавській, а 18−19 квітня Харківській областях оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В інших регіонах країни завтра помірні, на Вінничині та Черкащині значні дощі. Подекуди сильні пориви вітру. На високогір’ї Карпат вночі значний, а вдень помірний мокрий сніг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Яка погода в Україні буде у середу, 17 квітня

В Західних областях хмарно, невеликі, місцями помірні дощі. Середня нічна температура повітря +7+4 градуси, денна +10+12 градусів.

В Північних областях хмарно, значні дощі, місцями помірний дощ. Нічна температура повітря +7+5 градусів, денна +10+12 градусів.

В Центральних областях хмарно, значні дощі, місцями мінлива хмарність, помірний дощ. Нічна температура повітря +11+8 градусів, денна +10+12 градусів.

В Південних областях хмарно з проясненнями, помірний дощ, місцями без опадів. Нічна температура повітря +13+15 градусів, денна +21+23 градуси.

В Східних областях дощі, грози, місцями хмарно з проясненнями, без опадів. Нічна температура повітря +14+12 градусів, денна +23+26 градусів.

В Криму мінлива хмарність, без опадів. Нічна температура повітря +15+13 градусів, денна +24+26 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...