facebook

Україну накриває морозний шторм: буде сніг, гроза, сильний вітер та холоднеча

Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України будуть сильні заморозки та штормовий вітер до 20 м/с.

Погода в Україні 18 квітня буде місцями прохолодною. У багатьох областях будуть сильні дощі та грози. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру – до 15-20 м/с. У західних областях будуть навіть заморозки 0-5 градусів; у північних та центральних областях – 0-3 градуси.

У Івано-Франківській та Західній областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода 18 квітня
В Україні 18 квітня буде хмарно. У цей день синоптики прогнозують дощі у всіх областях, крім південно-східних, можуть бути навіть грози. Вітер в цей день буде північний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях 3-8° тепла, вдень 7-12°; на решті території вночі 9-14°, вдень 14-19°, на південному сході та сході країни 22-27°. В Карпатах мокрий сніг; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +4
За даними meteoprog, 18 квітня в Україні буде прохолодно та дощитиме. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +16…+29 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до 4-10 градусів тепла.

Погода 18 квітня у Києві
У Києві 18 квітня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують значні дощі. Синоптики оголосили штормове попередження. У цей день вітер буде північний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура по області вночі 3-8°, вдень 7-12°; у Києві вночі 5-7°, вдень 7-9°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...