facebook

Будуть заморозки і грозові дощі: в Україні лютує негода

Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України будуть сильні пориви вітру.

Погода в Україні 22 квітня буде прохолодною. Синоптики прогнозують дощі, грози та сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру в Україні, крім західних та південних областей – до 15-20 м/с. У Івано-Франківській області оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Погода 22 квітня
В Україні 22 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощі у багатьох областях України, місцями можуть бути грози. Вітер в цей день буде західний та південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Температура у західних областях вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 6-11° тепла; на решті території вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°, у південно-східній частині 14-19°. На високогір’ї Карпат вночі без опадів, вдень мокрий сніг; температура вночі та вдень близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +1
За даними meteoprog, 22 квітня в Україні буде прохолодно, йтиме дощ. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +8…+21 градуса. Найхолодніше буде у Чернігівській області. Там температура повітря підвищиться до +3…+14 градусів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...