Кінець війни в Україні: залишилося 4 місяці, але розпочнеться вже з червня

Війна в Україні триває вже третій рік, і іноді спадає на думку, що жити в такому режимі нам ще довго. Світові лідери, політичні експерти, аналітики, і навіть люди, які мають відношення до потойбіччя, всіляко намагаються спрогнозувати результат військових дій, початок переговорів або завершення війни в цілому. Думка щодо цього є й у звичайних українців, але найбільше довіру викликають тарологи та астрологи, які спілкуються з містичними силами та роблять розклади. І ось один із представників “вищих” сил зробив прогноз і швидке закінчення війни в Україні.

Докладніше про те, що астролог прогнозує швидке закінчення війни в Україні, повідомляє таролог Володимир у мережі TikTok.

Таролог упевнений, що війна в Україні закінчиться вже цього року. Карти показали, що вже у вересні поточного року влада Російської Федерації повністю виведе війська з української території. При цьому ключову роль у завершенні бойових дій відіграє неназвана жінка. Більше того, війна закінчиться переговорами, а офіційне завершення та підписання документів відбудеться вже у жовтні 2024 року.

Експерт вважає, що залишилося лише 4 місяці активних бойових дій – травень, червень, липень та серпень – і при цьому вже в червні Росія зменшить кількість ракетних атак по Україні. Також, БПЛА теж перестануть залітати у мирні міста та села.

Саша

Recent Posts

“Якщо ти ухилянт і втік за кордон – ти циган”: Андрусів розповів, що думає про українців, які виїхали за кордон

Колишній радник глави МВС дав свою оцінку тому, що відбувається Віктор Андрусів, який раніше був…

1 годину ago

Пізно плакати, чим думав раніше: гляньте, що сьогодні сталося з переможцем Євробачення 2024

Переможець Євробачення-2024, швейцарський співак Nemo, які ідентифікують себе небінарною особою, щиро звернулися до глядачів, які…

4 години ago

Тюремний строк чи штраф – яке покарання загрожує ухилянтам від мобілізації

Військовозобов’язаному громадянину України, який ухиляється від мобілізації, загрожує адміністративна або кримінальна відповідальність. Відповідно до Законів…

5 години ago

“Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди”: де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?

Якщо ви думали, що весняніше тепло вже встановилося назавжди, приготуйтеся до сюрпризу: північний вітер принесе…

7 години ago

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня (інфографіка)

Незабаром набере чинності новий закон про мобілізацію. Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію,…

17 години ago

Пенсіонери не стримують радість: їм призначили подвійні доплати – коли прийдуть гроші

Подробиці Пенсіонерам призначили подвійні доплати В Україні буде проведено перерахунок пенсій заднім числом. Працюючим пенсіонерам,…

18 години ago