facebook

В ТЦК на Великдень помер військовозобов’язаний: гримить скандал

45-річний чоловік під час мобілізації потрапив до Саксаганського ТЦК на Дніпропетровщині, де готувався до відправки до навчального центру після проходження ВЛК. Однак під час підготовки він раптово помер, йдеться у повідомленні військкомату.

“Повідомляємо, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний. Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалося ознаками епілептичного нападу”, – йдеться у повідомленні.

У ТЦК зазначили, що було негайно викликано швидку медичну допомогу, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалася медична допомога. Співробітники патрульної поліції, що прибули на виклик, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

“Висловлюємо співчуття рідним та близьким померлого. За фактом смерті громадянина продовжуються слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматися від емоційних та неперевірених заяв та суджень”, – зазначила пресслужба військкомату.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...