facebook

Батьків почнуть штрафувати на 5100 грн: хто поплатиться за дітей

Народні депутати готують для деяких батьків немаленькі штрафи


Парламент планує накладати штрафи від 850 до 5 100 гривень на батьків за ухилення від навчання та виховання малолітніх чи неповнолітніх дітей. Про це йдеться у законопроєкт Верховної Ради №9390.

Парламент планує у другому читанні ухвалити законопроєкт, який встановлюватиме штрафи для батьків за ухилення від забезпечення навчання та виховання малолітніх та неповнолітніх дітей.

Згідно з документом, планується штрафувати батьків або осіб, які їх замінюють за ухилення від забезпечення навчання та виховання малолітніх чи неповнолітніх дітей. Такий штраф становитиме від 850 до 5 100 гривень.

Нагадаємо, банки постійно проводять фінмоніторинг транзакцій своїх клієнтів. Це робиться для запобігання шахрайству та відмиванню незаконно отриманих коштів. Усі перекази на суму від 400 тисяч гривень підпадають під обов’язкову перевірку.

Однак нерідко під фінмоніторинг потрапляють і значно менші платежі, якщо має місце нетиповий рух коштів на рахунку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо фізична особа займається торгівлею у нелегальному полі, тобто без реєстрації підприємницької діяльності, на неї може бути накладено штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Можлива конфіскація продукції, знарядь виробництва та грошей, одержаних внаслідок незаконної торгівлі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...