facebook

Потім не шукайте причини своїх нещасть: чому не можна зберігати засушені букети та сухоцвіти вдома

Це важливо знати

Багато людей прагнуть насолоджуватися життям квітів якомога довше, вдаючись до їхнього засушування. Однак існує давня народна мудрість, що застерігає від цієї практики, надаючи зів’ялим рослинам негативну енергетику.

Докладніше про те, чому не можна зберігати засушені букети та сухоцвіти вдома, читайте у нашому матеріалі.

Відповідно до вірування предків та народних прикмет, сухі квіти можуть призвести до різних неприємних наслідків. Це може бути втрата молодості та життєвих сил, а також потенційні захворювання та нещастя. Вважають, що коли квіти в’януть і втрачають свою чарівність, їх власник також може зазнати падіння життєвих сил і зіткнутися з різноманітними неприємностями. Особливо небезпечно зберігати весільні букети, які багато наречених вважають за краще засушувати. Вважається, що такі квіти символізують сухе та сіре сімейне життя.

Відповідно до забобонів, зів’ялі квіти можуть бути пов’язані із залученням нещастя, смертю, втратою близьких, фінансовими труднощами та навіть розпадом сім’ї. Проте слід зазначити, що не всі сухоцвіти мають подібне зловісне значення, але все-таки не слід експериментувати з потойбічними силами та енергетикою навколо нас.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, сухі квіти, зроблені з цілющих трав, можуть діяти на благополуччя та створення позитивної атмосфери. Конкретні трави, такі як чебрець, полин, будяки й звіробій, мають корисні властивості та навіть можуть використовуватися як захисні талісмани.

Крім того, деякі рослини, які використовуються в декоративних цілях, не загрожують нещастям. Лаванда, ромашка, м’ята, ялиця, чебрець, полин і материнка можуть спокійно зберігатися в сухому вигляді вдома, не несучи у собі небезпеки свого власника.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...