facebook

Литиме, як з відра: Україну накриють сильні дощі – синоптик назвала дату

У нашу країну скоро прийдуть сильні опади, а в частині областей температура повітря стане набагато нижчою.

Погода в Україні принесе нові “сюрпризи” уже на початку наступного тижня. З понеділка, 27 травня, у нашій державі очікуються сильні дощі.

Перед цим, у вихідні 25 і 26 травня, дощів ще буде небагато. Про це попередила синоптик Наталія Діденко.

“У суботу-неділю дощів буде небагато, а ось з понеділка атмосферні фронти почнуть носити відрами типові травневі дощі”, – зазначила синоптик.

Погода в Україні 24 квітня
Також синоптик розповіла про погоду на п’ятницю, 24 травня. Діденко зазначила, що в п’ятницю в Україні дощі з грозами пройдуть в західних областях, на Вінниччині, зачеплять Черкащину, Житомирщину, ввечері дощі дійдуть до Одещини. На решті території нашої держави у цей день опадів не очікується.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер буде переважно східний, помірний, місцями рвучкий, особливо при грозі, попередила синоптик.

“Температура повітря впродовж дня дещо завтра зміниться. Літні позначки затримаються на півдні та заході України, очікується +25…+29 градусів. У центральній частині передбачається +22…+27 градусів. А ось на сході та у північних областях температура повітря завтра знизиться і становитиме +20…+24 градуси, а подекуди навіть і +19 градусів”, – розповіла Діденко.

Погода у Києві 24 травня
У столиці України в цей день температура повітря також знизиться і буде коливатися біля +20…+23 градусів. Дощ пройде лише найближчої ночі, а завтра вдень опади малоймовірні, зазначила синоптик.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...