facebook

Грози, шквали та град: синоптик Діденко попередила про погоду

А ще спека до +33!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 4 червня, грози, шквали та град. А ще, місцями спекотно, а місцями прохолодно – такий контраст.

У другій половині дня 4-го червня може накрити нестійкою грозовою погодою Одещину та значну частину центральних областей, окрім Дніпра з районами і Полтавщини. На сході серйозні опади малоймовірні, хіба що на Харківщині та Луганщині заблукають якість локальні дощі. А на Запоріжжі, Донеччині, в Криму та в більшості районів Миколаївщини передбачається завтра суха спекотна погода.

Температура повітря 4 червня буде високою, до спеки, на півдні, сході та в центральній частині вдень очікується до +26 – +33 градусів тепла. На півночі впродовж дня помірніше в повітрі +25 – +28 градусів. А на заході України очікується повітря відчутно свіжішим +22 – +25.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві завтра, 4 червня, синоптик прогнозує короткочасні періодичні дощі, грози, при грозі можливий град та шквал! Температура повітря коливатиметься поблизу чудових та комфортних +25 градусів.

Увесь тиждень буде в Україні теплим, місцями аж до спеки. А ось з наступного понеділка, з 10 червня, відчутно знизиться температура повітря в західних, північних та центральних областях вдень фіксуватиметься лише +17 – +22 градуси.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...