Categories: Погода

Шокуючий шквальнй вітер та грози насуваються на цю область, дощитиме декілька днів

Тиждень буде дощовим і, загалом, помірно теплим, на півдні очікується спека, також подекуди не виключаються епізоди з небезпечними та стихійними явищами погоди.

Погода в Україні на тиждень, із 10 до 16 червня, супроводжуватиметься нестійкими повітряними масами та атмосферними фронтами різного типу. Очікуються щоденні дощі з грозами, місцями можуть бути град і шквали. Найбільше дощів очікується на заході та півночі країни. Може випасти місячна норма опадів або навіть більше. Сухіша та спекотніша погода прогнозується на півдні та сході.

Про це розповів метеоролог, кандидат географічних наук Ігор Кибальчич у своєму прогнозі для Meteoprog.

Погода в Україні 10-11 червня
У понеділок на заході, в центрі, півночі та в Одеській області очікуються короткочасні дощі та грози. У західній частині країни подекуди сильні зливи, гради та шквали. В інших регіонах опадів бути не повинно. Вночі очікується від +13 до +18, на південному сході до +21. Удень +22…+27. На півдні та сході вдень від +28 до +33.

Нестійка погода з дощами, можливими градами та шквалами очікується в північних, центральних і західних областях. На сході та півдні суттєвих опадів бути не повинно. Вночі очікується від +14 до +19, вдень від +22 до +27. На півдні та сході – від +28 до +34.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода в Україні 12-13 червня
На більшій частині країни, крім Криму та Приазов’я, прогнозуються короткочасні дощі, шквали та грози. Вночі очікується від +14 до +19, вдень від +20 до +25. На півдні та сході буде спекотно – від +30 до +35. На заході від +17 до +22.

У четвер у центрі та на сході, а вдень і в західній частині будуть дощі, подекуди навіть із грозами. Вночі від +10 до +15, на півдні та сході від +15 до +20. Вдень від +22 до +27. А ось у Криму, Приазов’ї та на Донбасі очікується до +31.

Погода в Україні 14-15 червня
У п’ятницю вночі на заході, а вдень на більшій частині країни прогнозуються дощі з грозами, подекуди можливий град і шквали. Вночі очікується від +11 до +16. На півдні та сході від +15 до +20. Вдень на заході та півночі – від +19 до +24. В інших регіонах від +26 до +31.

Субота принесе дощі на більшу частину країни. Можуть бути град і шквали. Вночі очікується від +10 до +15, на півдні та сході – від +15 до +20. Вдень приблизно від +22 до +27. На півдні та в Криму стовпчик термометра місцями покаже до +31.

Погода в Україні 16 червня
На Лівобережжі в неділю, 16 червня, вночі, а також удень у більшості регіонів, окрім півдня, очікуються дощі та грози. Вночі очікується від +12 до +17, вдень – від +23 до +29.

Саша

Recent Posts

Таке ВЛК не зараховується: що обов’язково повинні перевірити “лікарі”, перш ніж зробити вас “придатним”

Ці нюанси мають знати всі військовозобов'язані В Україні триває мобілізація, і багато людей, які мають…

2 години ago

Українки, готуйтеся: з 1 липня посипляться штрафи у 17 тис. грн – кого каратимуть

Найкраще все зробити зараз Вже у липні військовозобов'язаних жінок, які не оновили облікові дані, чекають…

3 години ago

Буде справжнє “пекло”: Україну “розжарить” майже до 40 градусів

Синоптики оголосили штормове попередження у західних областях. Погода в Україні 1 липня буде дуже спекотною.…

6 години ago

Плюс тисяча до пенсії: виплати українців у липні серйозно зростуть – названі категорії

Подробиці Виплати українців у липні серйозно зростуть – названі категорії В Україні деякі громадяни похилого…

16 години ago

ТЦК отримають доступ до банківських рахунків українців: і це ще не все, далі – гірше

Подробиці ТЦК отримають доступ до банківських рахунків українців - всі подробиці нововведення Працівникам ТЦК, ймовірно,…

17 години ago

Ці три категорії вже можуть готуватися до служби: кого з чоловіків можуть мобілізувати до 25 років?

Не всі чоловіки до 25 років можуть зачекати із мобілізацією до ЗСУ (не враховуючи добровольців…

18 години ago