facebook

Дикої мобілізації залишилося кілька місяців: у Раді назвали точний час, коли все закінчиться

Що потрібно знати

У Раді назвали точний час, коли закінчиться мобілізація
У Генштабі дуже задоволені ситуацією щодо мобілізації. Якщо так піде й надалі, то можна буде очікувати і на демобілізацію. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Як повідомляється, Генштаб ЗСУ задоволений нинішніми темпами мобілізації. Якщо вони не зміняться до кінця літа, можна буде вносити до Верховної Ради законопроект про демобілізацію.

Генеральний штаб зараз справді задоволений темпами мобілізації. Їх задовольняє кількість мобілізованих, яка навіть перевищує очікування. Вони сподіваються, що ця тенденція зберігатиметься.

Однак необхідно подивитися, чи зберігатимуться такі темпи як мінімум до кінця літа. “Якщо до кінця літа ми побачимо, що вони зберігаються і підвищуються, тоді можна буде напрацьовувати та вносити до Ради законопроект про демобілізацію”, – зазначив Костенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На його думку, приблизний термін готовності відповідного проекту – жовтень цього року, але лише за умови збереження поточних тенденцій мобілізації.

Варто нагадати, що 18 червня оборонний парламентський комітет зустрівся з представниками Міністерства оборони та Генштабу ЗСУ. Однією з тем, яка обговорювалася під час робочої зустрічі, є законопроект про демобілізацію.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...