facebook

“Колосальна негода наближається з лютою силою, жахлива злива приголомшить українців”: дощ і гроза насуваються

Погода у вихідні порадує не всіх українців. У деяких регіонах очікується похолодання, а також дощі та грози.

Погода у вихідні порадує не всіх українців. У деяких регіонах очікується похолодання, а також дощі та грози.

Як інформує “Today.ua”, за словами української синоптикині Наталії Діденко, у вихідні частину України накриє циклон, який викличе дощі та грози. Погіршення погоди 3 серпня експерт обіцяє жителям західних областей, а також на півночі (крім Сумської області), у Вінницькій та Одеській областях.

У другій половині дня також можливі локальні дощі у Полтавській та Черкаській областях та у місті Дніпро. А більшість півдня і сходу будуть під впливом антициклону, тому там буде тепло і сухо.

Що стосується температури повітря в суботу, то у західних та північно-західних регіонах буде досить свіжо – від +19 до +23 градусів, у північних областях також похолодає – від +22 до +25 градусів. А ось у центральній Україні збережеться тепло від +29 до +31 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У південних та східних регіонах очікується спека від +30 до +33 градусів, а на півночі Одеської області +27…+29 градусів.

У неділю погода зіпсується практично у всій країні. Синоптикиня прогнозує спад спеки та локальні дощі з грозами.

У Києві погода в основному буде сухою та теплою 4 серпня. Стовпчики термометрів покажуть близько 24 градусів зі знаком “плюс”, але часом можливі дощі та гроза.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...