facebook

Дoщi з грoзaмu скoрo прuпuняться: кoлu в Укрaїну пoвeрнeться спeкa

У понеділок, 5 серпня, в Україні очікується різноманітна погода. Дощі, подекуди з грозами, пройдуть на південному сході, сході країни та в західних областях. Решта території насолоджуватиметься сухою погодою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Протягом дня температура повітря очікується комфортною: від +24 до +29 градусів за Цельсієм. На півдні, зокрема в Одеській та Херсонській областях, стовпчики термометрів можуть піднятися до +30 градусів. Водночас у західних областях, таких як Львівщина та Івано-Франківщина, температура буде значно нижчою, не перевищуючи +20+25 градусів.

У Києві 5 серпня прогнозується суха погода з денною температурою близько +25 градусів. Це буде сприятливий день для прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі.

На прийдешньому тижні температура в Україні дещо підвищиться, але залишиться в межах літніх, комфортних градусів. Очікується, що температура буде в межах +24+29 градусів, без екстремальних коливань.

Проте, за попередніми прогнозами, з 13-14 серпня в Україну повернеться сильна спека. Хоча ці прогнози ще потребують уточнення, вже зараз можна припустити, що середина серпня принесе з собою спекотні дні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас слід пам’ятати, що в серпні ночі зазвичай залишаються свіжими та контрастними, що дозволяє відпочити та відновитися після спекотних днів. Тож навіть у разі спеки, ночі залишаться приємними та прохолодними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...